Izbor za uradni #resistentia dizajn

  • -

Izbor za uradni #resistentia dizajn

Izbiramo #resistentia dizajn

ŠHD Resistentia pripravlja natečaj za izbor dizajna ki ga bomo uporabili kot predlogo za oblikovanje ovitka/folije za GSM aparat ali tablico.

V sodelovanju s podjetjem ReCover ponujamo možnost izdelave dizajna, ki ga bo podjetje tržilo kot uraden #resistentia dizajn.

Kaj želimo? Želimo spodbuditi Vašo ustvarjalnost in to združiti z dobrodelnostjo. Podjetje ReCover je naše društvo podprlo z donacijo v višini 10% vsakega nakupa pri katerem se bo uporabila koda POMAGAM.

Zmagovalko ali zmagovalca natečaja bomo nagradili tako da bo dobil prvi #resistentia ovitek/folijo.

Uradno torej odpiramo natečaj. Predlog dizajna pošljete v obliki slike na e-naslov info@resistentia.eu ali pa v sporočilu strani ŠHD Resistentia. V mail ali sporočilo pripišite svoje kontaktne podatke.

Da bi se razlikovali od ostalih rednih dizajnov želimo da predlog vsebuje naš logo (http://www.resistentia.eu/…/up…/2017/07/Logo-transparent.png). To je pa – poleg Vaše ustvarjalnosti in domišljije – manj edina “omejitev”!

Predloge bomo zbirali do 10.8.2017 in jih takrat objavili v fotogaleriji. Dizajn ki bo dobil največ lajkov bo izbran za uradni dizajn, uporabnica ali uporabnik ki je dizajn prispeval pa dobi – za nagrado – ovitek za svoj telefon.

Da bo vsem lažje dizajna ni potrebno oblikovati v obliki telefonskega ovitka ali folije – dovolj je slika (ne pozabite jo doma shraniti v konkretni resoluciji, ker bomo tako potrebovali če bo predlog izbran za najboljšega!).

Hvala vsem ki boste prispevali predloge in hvala vsem ki boste delili to sporočilo.

#resistentia #ReCover #POMAGAM


Če bi želeli pomagati